sloganfacebook en route fietsreizen twitter en route fietsreizen

Auvergne & Cévennen - juni 2016

We hebben een heerlijke rondreis gemaakt in de Auvergne en Cevennen.
 
De routes waren top, de gpx-routes waren perfect na te rijden, de kaart en routeaanwijzingen hadden we niet nodig om de weg te vinden. De routes waren ook (landschappelijk) fraai, over het algemeen goede en vooral ook rustige fietswegen.
 
De hotels waren ook prima, met uitzondering van het Grand Hotel de la Poste in Langogne. Dat hotel was sterk verouderd (sanitair uit WOII) en ongastvrij. We raden je aan om hier geen nieuwe boekingen te doen, zou ons ook niet verbazen als ze binnenkort failliet gaan gezien de staat van het hotel, de inventaris en het personeel. De overige hotels waren allemaal prima, goed ontbijt (veelal in de vorm van een buffet, handig voor veel-etende fietsers) en prima diners (vaak door ons wat aangevuld met extra opties).
 
Overal goede stallingsmogelijkheden voor de fiets, ook van de zwembaden hebben we dankbaar gebruik gemaakt, mede dankzij het bijzonder mooie weer dat we troffen.
 
Ook het fietsen met lichtgewicht bagage is goed bevallen, het rondreizen vonden we beide erg leuk. Kortom, voor herhaling vatbaar.
 
Dank voor de uitstekende voorbereidingen, mede namens Kees, 
 
hartelijke groet van Albert