sloganfacebook en route fietsreizen twitter en route fietsreizen

Fietsvakantie op maat

Voor wie?

Reizen op Maat is een vorm van interactief fietstoerisme. Met deze formule kun je zelf een reis samenstellen, afgestemd op eigen wensen en budget. Een "reis op maat" biedt uitkomst aan degene die in geen enkele brochure vindt wat hij zoekt. Niet de juiste periode, niet de goede bestemming, te bergachtig of juist te vlak. Alle reizen van deze website kunnen een leidraad zijn voor het samenstellen van een eigen reis. Maar ook buiten deze gebieden (binnen Europa) weet En Route de weg.

Bedrijven en organisaties

Voor bedrijven, clubs en andere groepen is een maatreis de uitkomst voor hun jaarlijkse trip.Voor ondernemingen, instellingen en verenigingen kunnen wij uiteenlopende sportieve activiteiten voor personeel of leden organiseren.

Naast het fietsen op de weg komen onder meer aan bod: mountain biking, kanoën, voettochten en langlaufen. Voor het vervoer naar het gekozen gebied is een touringcar (met fietsaanhanger) het gunstigst. Materiaal (behalve racefietsen) is ter plaatse beschikbaar, evenals deskundige begeleiders en instructeurs.

Vervoer

In de zomermaanden rijden fietsbussen naar talrijke plaatsen in Frankrijk, Noord-Spanje, Italië en Oostenrijk. Er zijn ook treinen met fietswagons naar Oostenrijk enZwitserland. Voor groepen vanaf 30 personen kan het interessant zijn een eigen fietsbus te charteren (buiten het hoogseizoen).