sloganfacebook en route fietsreizen twitter en route fietsreizen

Ideeën maatreis

Je kunt met een geheel eigen idee komen of je laten inspireren door ons reisaanbod. Zo kun je een En Route-reis, in aangepaste vorm,  "nafietsen", terwijl de hoteleigenaren zorgen voor het vervoer van je bagage. Het is ook mogelijk een bepaald gedeelte uit een reis te lichten om er een kortere vakantie of een lang weekend van te maken.

Waar?

Heb je een bepaalde streek op het oog, dan adviseren en reserveren wij een hotel of auberge in een centraal gelegen plaats. Dat bespaart veel zoekwerk en je bent verzekerd van een prettig onderkomen en vooral goede, uitgebreide maaltijden. Of het nu gaat om een auberge in de Vogezen of een hotel in de Pyreneeën, En Route weet de weg. Dat geldt niet alleen voor Frankrijk, wij hebben ook onze adressen in België, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Zuid-Duitsland en Noord-Italië en zelfs in de Griekse Peloponnesos. Er is geen beperking aan het aantal deelnemers.

Aantal personen

Je kunt alleen gaan, met zijn tweeën of met zijn tienen. Een rondreis met bagagevervoer en volgwagen is financieel aantrekkelijk vanaf ongeveer acht personen. Zonder deze service maakt het aantal natuurlijk niet uit. Wil je met een grotere groep op pad, houd dan in de gaten dat de gunstigste periodes liggen vóór 1 juli en na 20 augustus. Vrijwel overal geldt dat men in het hoogseizoen alleen half-pension kan boeken. Overigens is dat altijd voordeliger dan logies-ontbijt plus maaltijden buiten de deur.