Proloog

Bijzondere trajecten voor wie een fietsreis graag als een avontuur ziet. Op weg naar nieuwe einders, verrassende vergezichten. Elke dag door een ander landschap fietsen in steeds een andere streek of zelfs een ander land. Je kunt voorzichtig beginnen met Maastricht-Zürich, het summum (een Latijns woord!) is natuurlijk de expeditie Maastricht-Rome.

Koersverloop

De lange-afstandstochten zijn altijd groepsreizen. Het aantal deelnemers varieert tussen 10 en 20 personen. Er zijn meestal twee begeleiders aanwezig, bij kleine deelnemersaantallen (10-12) soms één. De begeleider in de volgwagen zorgt voor ondersteuning onderweg. Die kan bestaan uit kleine reparaties, water voor de bidons, extra kleding, bevoorrading met energierepen en nog veel meer. Hij of zij staat op strategische punten langs de route en is in noodgevallen telefonisch bereikbaar.

Ontbijten en diners zijn altijd gezamenlijk op een vaste tijd. Deelnemers rijden naar eigen keuze in groepjes, alleen of met zijn tweeën. Onderweg proberen de begeleider op de fiets en die in de auto iedereen van dienst te zijn. De pauzeplaatsen op de route worden van tevoren afgesproken.

Bij de lange-afstandstochten is de terugreis van het eindpunt naar de startplaats inbegrepen. De fietsers reizen terug met de trein die door En Route gereserveerd is, de fietsen gaan meestal (zorgvuldig verpakt) in de volgwagen terug naar de startplaats. Bij de reis Maastricht-Rome is de terugreis altijd maatwerk. Sommigen zullen een paar dagen in de eeuwige stad willen blijven, anderen vliegen direct naar huis.

Genève-Côte d'Azur

Route des Grandes Alpes

Tussen het Meer van Genève en de Middellandse Zee loopt de historische Route des grandes Alpes over alle grote cols. In een week fiets je van de grazige bergweides van de Haute Savoie naar de grillige rivierdalen in het achterland van de Côte d'Azur.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 24 juni tot zondag 4 juli 2021Prijs:€ 1295

Lees meer: Genève-Côte d'Azur

Parijs-Nice

Op de pedalen van Parijs naar de Côte d'Azur

Rijd in acht prachtige etappes van de regio Parijs naar Nice, stad van de Grand Départ van de Tour de France 2020.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 6 mei tot zondag 16 mei 2021Prijs:€ 1295

Lees meer: Parijs-Nice

Real Ride 2: Ventoux

Elke dag genieten, van Limburg naar de Provence

De "Real Ride": van het puntje van Zuid-Limburg naar de punt van de Mont Ventoux. Dwars door Ardennen, Vogezen, Jura, Vercors en Provence.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 15 juli tot zondag 25 juli 2021Prijs:€ 1195

Lees meer: Real Ride 2: Ventoux

The Real Ride 1: Stelvio

Van Limburg naar Stelvio, dat gaat de goede kant op

Van de Limburgse heuvels via de Belgische Eifel, Luxemburgse rivierdalen, het laagland van de Lorraine, de eeuwig groene Vogezen, het ruige Schwarzwald, diagonaal door Zwitserland naar de Passo dello Stelvio.

Data en prijzen
Periode 1:zaterdag 19 juni tot zondag 27 juni 2021Prijs:€ 1195
Periode 2:zaterdag 19 juni tot zondag 4 juli 2021Prijs:€ 1995

Lees meer: The Real Ride 1: Stelvio


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.