Proloog

Bijzondere trajecten voor wie een fietsreis graag als een avontuur ziet. Op weg naar nieuwe einders, verrassende vergezichten. Elke dag door een ander landschap fietsen in steeds een andere streek of zelfs een ander land. Je kunt voorzichtig beginnen met Maastricht-Zürich, het summum (een Latijns woord!) is natuurlijk de expeditie Maastricht-Rome.

Koersverloop

De lange-afstandstochten zijn altijd groepsreizen. Het aantal deelnemers varieert tussen 10 en 20 personen. Er zijn meestal twee begeleiders aanwezig, bij kleine deelnemersaantallen (10-12) soms één. De begeleider in de volgwagen zorgt voor ondersteuning onderweg. Die kan bestaan uit kleine reparaties, water voor de bidons, extra kleding, bevoorrading met energierepen en nog veel meer. Hij of zij staat op strategische punten langs de route en is in noodgevallen telefonisch bereikbaar.

Ontbijten en diners zijn altijd gezamenlijk op een vaste tijd. Deelnemers rijden naar eigen keuze in groepjes, alleen of met zijn tweeën. Onderweg proberen de begeleider op de fiets en die in de auto iedereen van dienst te zijn. De pauzeplaatsen op de route worden van tevoren afgesproken.

Bij de lange-afstandstochten is de terugreis van het eindpunt naar de startplaats inbegrepen. De fietsers reizen terug met de trein die door En Route gereserveerd is, de fietsen gaan meestal (zorgvuldig verpakt) in de volgwagen terug naar de startplaats. Bij de reis Maastricht-Rome is de terugreis altijd maatwerk. Sommigen zullen een paar dagen in de eeuwige stad willen blijven, anderen vliegen direct naar huis.

Parijs-Nice

De koers naar de zon - een unieke belevenis

Rijd in acht prachtige etappes van de regio Parijs naar Nice aan de Côte d'Azur.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 9 mei tot zondag 19 mei 2024Prijs:€ 1395

Lees meer: Parijs-Nice

Real Ride 2 Ventoux

Elke etappe een belevenis

De "Real Ride": van het puntje van Zuid-Limburg naar de punt van de Mont Ventoux. Dwars door Ardennen, Vogezen, Jura, Vercors en Provence.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 23 mei tot zondag 2 juni 2024Prijs:€ 1395
Periode 2:donderdag 23 mei tot zondag 2 juni 2024 (inclusief fietsbus)Prijs:€ 1595

Lees meer: Real Ride 2 Ventoux

Real Ride Stelvio

8 prachtige etappes door 8 landen

Van de Limburgse heuvels via de Belgische Eifel, Luxemburgse rivierdalen, het laagland van de Lorraine, de eeuwig groene Vogezen, het ruige Schwarzwald, diagonaal door Zwitserland naar de Passo dello Stelvio.

Data en prijzen
Periode 1:zaterdag 8 juni tot zondag 16 juni 2024Prijs:€ 1295
Periode 2:zaterdag 8 juni tot zondag 16 juni 2024 (inclusief fietsbus)Prijs:€ 1495

Lees meer: Real Ride Stelvio

Route des Grandes Alpes

Route des Grandes Alpes

Tussen het Meer van Genève en de Middellandse Zee loopt de historische Route des grandes Alpes over alle grote cols. In een week fiets je van de grazige bergweides van de Haute Savoie naar de grillige rivierdalen in het achterland van de Côte d'Azur.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 5 september tot zaterdag 14 september 2024Prijs:€ 1395

Lees meer: Route des Grandes Alpes


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.