Proloog

Een ruime keuze uit standplaatsvakanties en rondreizen voor fietsers die vooral willen genieten van de streken waar ze doorheen reizen. Kortere ritten met meer tijd voor culturele uitstapjes of gewoon rustig genieten van de natuur. Uiteraard met als basis gastvrije accommodaties met goede voorzieningen. Fietsen als een toerist, verzorgd worden als een prof.

Koersverloop

Bij een individueel arrangement zijn inbegrepen: een verblijf op kamers met goede bedden en douches, ontbijten waar je op kunt fietsen, diners waar je van kunt genieten, routesuggesties op papier en voor de gps. Het minimumverblijf is doorgaans drie nachten, langer in een gebied blijven is natuurlijk leuker. Een combinatie van twee of drie standplaatsen kan een verrassende fietsvakantie opleveren.

Bij de groepsreizen varieert het aantal deelnemers tussen 10 en 20 personen. Er zijn twee begeleiders aanwezig waarvan er een meestal meefietst. De begeleider in de volgwagen zorgt voor ondersteuning onderweg. Die kan bestaan uit kleine reparaties, water voor de bidons, extra kleding, bevoorrading met energierepen en nog veel meer. Hij of zij staat op strategische punten langs de route en is in noodgevallen telefonisch bereikbaar. In de volgwagen is altijd plaats voor uitvallers.

Ontbijten en diners zijn altijd gezamenlijk op een vaste tijd. Deelnemers rijden naar eigen keuze in groepjes, alleen of met zijn tweeën. Onderweg proberen de begeleider op de fiets en die in de auto iedereen van dienst te zijn. De pauzeplaatsen op de route worden van tevoren afgesproken.

Ardèche Anders

De onbekende kant van de Ardèche

Een relaxte rondreis met bagagevervoer door de groene bergen van de Ardèche.

Beschikbare periode:
aanvang elke zondag van 15 mei tot 25 septemer 2022

Lees meer: Ardèche Anders

Auvergne & Ardeche

De mooiste bergen in het hart van Franrkijk

Ontdek de bergen van het Centraal Massief. Anders dan de Alpen, groener, rustiger, gemoedelijker.

Data en prijzen
Periode 1:zaterdag 4 juni tot zondag 12 juni 2022Prijs:€ 1095
Periode 2:zaterdag 13 augustus tot zondag 21 augustus 2022Prijs:€ 1145

Lees meer: Auvergne & Ardeche

Ballons des Vosges

Vogezen Individueel

Drie mooie ritten door de Vogezen met alle drie de "ballons": Servance, Ballon d'Alsace en Grand Ballon. Als extra voor de liefhebbers de Planche des Belles Filles.

Beschikbare periode:
aanvang elke maandag, dinsdag of vrijdag van 13 mei tot 16 september 2022

Lees meer: Ballons des Vosges

Champagne-Bordeaux

Fietsen in Frankrijk is een Feest

Over de glooiende landwegen van de Champagne via Bourgogne en Auvergne naar de Atlantische Oceaan. Een tocht door dunbevolkte streken van Frankrijk met talloze verschillende landschappen, stadjes en rivieren.

Data en prijzen
Periode 1:donderdag 14 juli tot zondag 24 juli 2022Prijs:€ 1295

Lees meer: Champagne-Bordeaux

Haute Provence Privée

Zuidelijke Alpen Individueel

Een volle week genieten van kleine bergwegen in grootse landschappen. Fiets van hotel naar hotel terwijl je bagage vervoerd wordt.

Beschikbare periode:
elke zaterdag van 14 mei t/m 24 september 2022

Lees meer: Haute Provence Privée

Vogezen - Hotels

La Bresse en Le Val d'Ajol

De Vogezen zijn het dichtst bij Nederland en België gelegen middelgebergte met cols boven 1000 m. Een ideaal trainingsgebied op een halve dag rijden van de lage landen.

Beschikbare periode:
elke dag van 1 mei tot 30 september 2022

Lees meer: Vogezen - Hotels


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.