sloganfacebook en route fietsreizen twitter en route fietsreizen

Individuele fietsreis

Accommodatie

De hotels en auberges die wij geselecteerd hebben voor een individueel verblijf zijn bekend met de wensen en behoeftes van een sportief fietspubliek. Zij serveren een aangepast ontbijt en een uitgebreide avondmaaltijd. Zij beschikken altijd over een bergplaats waar de fietsen veilig kunnen staan en een ruimte om fietskleding te drogen.
In alle landen die wij met onze reizen aandoen werken wij samen met hotels. Die samenwerking is erop gebaseerd dat onze deelnemers vooral kwaliteit voorgeschoteld krijgen. Het gaat daarbij om het comfort van de kamers, de inzet van de keuken, de ruimte rond het hotel en vooral om gastvrijheid en hulpvaardigheid van eigenaars en personeel.Wie meer privacy wil kan kiezen voor een verblijf in een chalet of vakantiewoning. Soms zijn die verbonden aan een hotel, zodat je de gemakken van geserveerde maaltijden kunt combineren met de voordelen van een eigen voordeur.

Routebeschrijvingen

En Route zorgt voor routebeschrijvingen met ritten van 50 km tot 120 km, die je kunt rijden wanneer je zelf wilt. Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis ontvangen de deelnemers de reisinformatie met duidelijke routebeschrijvingen. Deze zijn afgestemd op gebruik in combinatie met een goede wegenkaart. In het voorjaar van 2010 zullen veel routes ook als gps-bestand beschikbaar zijn.

Rondreizen

Sommige groepsreizen zijn "om te bouwen" tot een individuele rondreis. De routes zijn niet exact dezelfde, maar voeren wel door de zelfde streken en bevatten zeker alle hoogtepunten. De hoteleigenaren zorgen voor het vervoer van de bagage, die zij meestal in de loop van de middag bij het volgende hotel bezorgen. Over het samenstellen zo'n individuele reis is meer informatie te vinden in de rubriek Reizen op Maat.