Routes en kaarten

Etappeschema groepsreizen

Bij de meeste groepsreizen is een beknopt etappeschema vermeld. Dit overzicht is altijd onder voorbehoud van noodzakelijke wijzigingen (bij grote afwijkingen brengen wij deelnemers tijdig op de hoogte). De afstanden zijn redelijk nauwkeurig, maar de ervaring leert dat geen twee fietscomputers op het zelfde traject exact de zelfde afstand aangeven.
Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis ontvangen de deelnemers de reisinformatie met duidelijke routebeschrijvingen. Deze zijn afgestemd op gebruik in combinatie met de wegenkaarten, die bij de reisbeschrijving vermeld staan.

Wij leveren alle routes ook als gpx-bestand die geschikt zijn voor alle gps-apparatuur.

Losse routebeschrijvingen bestellen

Het is ook mogelijk zonder een reis te boeken routebeschrijvingen te bestellen of op verzoek een routebeschrijving te laten samenstellen. Zie hiervoor het hoofdstuk Reizen op Maat.

Routes bestellen

Geregeld vragen klanten om routes in berggebieden. Wij kunnen routes uit ons reizenarchief toezenden of nieuwe routes maken aan de hand van een globaal reisplan. Indien gewenst verzorgen wij de bijbehorende hotelreserveringen (verblijfkosten ter plaatse te betalen). Wij leveren de routes ook als gps-bestand.


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.