Proloog

Naast de grote namen worden er talloze kleinschalige cyclosportieven georganiseerd in Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Elk jaar maken wij een selectie uit de interessantste, boeiendste, charmantste en verrassendste tochten.

Alpin Bike Annecy

Zondag 27 augustus 2023

Verblijven aan het meer, fietsen in de bergen. Rijd mee met de cyclo in de bergen tussen Annecy en Chambéry. Verrassende cols, fenomenale uitzichten.

Beschikbare periode:
van donderdag 24 augustus tot maandag 28 augustus 2023

Lees meer: Alpin Bike Annecy

Cyclo Madeleine

Een bergetappe in de zomervakantie

Iedereen die de Marmotte ooit gereden heeft is door St Jean de Maurienne gekomen. Dit bergstadje is een ideale uitvalsbasis voor het maken van mooie rondritten over de cols van de Savoie. Op zondag 9 augustus kun je deelnemen aan een kleinschalige cyclo met grote namen.

Beschikbare periode:
donderdag 4 tot maandag 8 augustus 2022

Lees meer: Cyclo Madeleine

Supergiro Dolomiti

De andere Dolomieten, een ontdekking.

Ten noordoosten van de fameuze Dolomiti liggen de Lienzer Dolomiten in Oostenrijk. Kleinschaliger, rustiger, een uitstekend trainingsgebied.

Beschikbare periode:
donderdag 6 juni tot maandag 10 juni 2024

Lees meer: Supergiro Dolomiti


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.