Proloog

Een goed begin is het halve werk. Het uitrijden van een cyclosportieve vergt een goede voorbereiding. Aan een week fietsen in de bergen kun je niet ongetraind beginnen. Met een deskundig begeleide clinic in het voorjaar kom je eind op weg. Voor de grote cyclosportieven in de bergen bieden wij voorbereidingsweken om te acclimatiseren.

Koersverloop

De reizen binnen het thema “warming-up” zijn individuele of groepsreizen.

Aan de groepsreizen kunnen 10 tot 20 fietsers deelnemen. Er zijn twee begeleiders, waarvan er een meestal meefietst. De begeleider in de volgwagen zorgt voor ondersteuning onderweg. Die kan bestaan uit kleine reparaties, water voor de bidons, extra kleding, bevoorrading met energierepen en nog veel meer.

Bij een individueel arrangement kun je rekenen op zorgvuldig uitgezette routes (ook voor de gps), een veilige stalling voor de fietsen, een uitgebreid ontbijt, een lunchpakketje en een verzorgd driegangendiner.

Ardennes françaises

Nu ook met gravelroutes

De Belgische Ardennen zijn voor Nederlandse en Vlaamse fietsers een welbekend trainingsgebied. Net over de grens bij Dinant liggen langs Maas en Semoy heuvels die minder bekend zijn. In deze streek vind je langere beklimmingen van 8 tot 10 km tot een hoogte van 500 m. Voor de gravelliefhebbers liggen er in de uitgestrekte bossen tientallen kilometers aan "routes forestières".

Beschikbare periode:
aankomst op di/wo/do/vr van 14 april t/m 10 oktober 2023

Lees meer: Ardennes françaises

Eifel Individueel

Nu ook met gravelroutes

Ken je de klimmen van Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race uit je hoofd? Wil je je ontspannen kunnen inspannen op goede, verkeersluwe wegen? Ga dan naar de Eifel, verrassend heuvelland op de grens van Duitsland, België en Luxemburg. Wil je juist buiten de gebaande paden genieten van rust en ruimte? Dan ligt hier een schat aan bospaden en karresporen door wouden en akkers.

Beschikbare periode:
aanvang elke dag van 1 april t/m 30 september 2023

Lees meer: Eifel Individueel


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.