Over ons

Cols & Comfort

Wie heeft er zin om na een lange rit in de bergen zijn tent op te zetten, op een kooktoestel wat eten te maken en op een matje te slapen? Wij eerlijk gezegd niet.

Omdat wij merkten dat veel fietsers er zo over dachten, zijn we in 1987 gestart met En Route: sportieve fietsvakanties met aantrekkelijke routes, uitdagende cols én veel comfort in gastvrije hotels.

Door de groeiende vraag van onze klanten breidde ons werkterrein zich snel uit en werden wij partner van het eerste uur van de grote cyclosportieven, zoals Marmotte, Maratona dles Dolomites en Ötzaler Radmarathon.

Daarnaast hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in maatreizen. Vriendenclubs en bedrijven maken gebruik van onze ervaring en kennis van de Europese fietsgebieden voor hun jaarlijkse fietsvakantie.

Contact

En Route Fietsreizen
Reflectiestraat 63
2631 RV Nootdorp - NL
KVK 27141426

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Tel. +31 (0)70 - 36 37 117
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.