Nieuw in ons programma

La Marmotte

Meer weten over de Marmotte?

Maratona dles Dolomites

Meer weten over de Maratona?

Startnummers

Startnummers en medische verklaringen worden door de organisatie van de cyclosportieve rechtstreeks toegezonden.

Meer weten over onze themareizen?

Vragen of advies, bel ons!

+31 (0)70 - 36 37 117

Fietsen met kinderen

Kleine afstanden en gezellig samen eten

Op individuele basis kleine afstanden fietsen met het eigen gezin. Lekker eten en overnachten in sympathieke hotels.

Je kunt er terecht in grote familiekamers of het gezin verspreiden over twee aangrenzende kamers.

De hoteliers vervoeren de bagage en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Kinderen tot 12 jaar krijgen altijd speciale tarieven. Récreatief en Reizen op Maat bieden hiervoor uitkomst

Reisverzekering verplicht!

Voor deelname aan onze fietsvakanties is een reisverzekering verplicht.

Routes op maat

Wij kunnen routes uit ons reizenarchief toezenden of nieuwe routes maken aan de hand van een globaal reisplan. Wij verzorgen graag de bijbehorende hotelreserveringen.

Alles over onze themareizen

Cyclosportieven

Krachtmeting in heuvels of bergen

Prestatietochten in heuvels of bergen met een competitief karakter. Het goede doel dat ben jij zelf. Rijd voor een goede klassering of alleen voor de voldoening van het volbrengen van de tocht.

Veel grote evenementen kennen een deelnemerslimiet en/of verloting van startbewijzen. En Route heeft meer dan 20 jaar goede relaties met veel organisatoren en biedt gegarandeerde startbewijzen voor de “klassiekers”.

Bij de grote cyclosportieven ben je verzekerd van een uitstekende bevoorrading, een veilig parcours en vooral een geweldige ambiance. Reis niet kort van tevoren af, maar neem de tijd om te acclimatiseren. En Route heeft een ruim aanbod van accommodaties in of vlakbij de startplaats.

Warming-Up

Trainingsweekends, individueel of met begeleiding

Een goede zomer begint al in het vroege voorjaar. Kilometers maken kun je overal in Nederland en Vlaanderen. Hoogtemeters maken op minder dan 300 km van huis doe je in Ardennen of Eifel.

Kies een eigen weekend om samen met je vrienden te trainen. Doe mee met een groepsweekend met volledige verzorging: een volgwagen op de route, deskundige reisleiding, alle maaltijden inbegrepen.

Recréactief

Wel zweten, maar vooral relaxen en lekker eten

Standplaatsen en rondreizen voor fietsers die willen genieten van de streken waar ze doorheen reizen. Kortere ritten met tijd voor cultuur en natuur. Overnachten in gastvrije accommodaties met goede voorzieningen. Fietsen als een toerist, verzorgd worden als een prof.

Geef je de voorkeur aan een individueel arrangement, dan heb je een ruime keuze uit fietsvriendelijke hotels en pensions.

Rijd je liever met een groep gelijkgestemden, kies dan voor een begeleide reis van alle gemakken voorzien. Bagagevervoer, maaltijden, routes, bevoorrading, alles is voor je geregeld. Je hoeft alleen maar te fietsen.

Allround

Service en verzorging voor alle niveaus

Fietsbestemmingen met een sportief karakter. Hotels en pensions in de heuvels en bergen in de nabijheid van cols met grote namen.

Met zorg uitgestippelde routes, veilige stalling voor de fietsen, verzorging van hoog niveau. Groepsreizen met enthousiaste, geroutineerde reisleiders die je over de mooiste bergwegen loodsen. Met de service van een goed uitgeruste volgwagen kun je zorgeloos van elke vakantiedag genieten.

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij de weg in Alpen, Pyreneeën en Dolomieten, maar ook in middelgebergtes als Auvergne, Eifel, Vogezen, Zwarte Woud.

Lange afstand

Klassieke trajecten net even anders

Uitdagende tochten voor wie een fietsreis graag als een avontuur ziet. Op weg naar nieuwe einders, verrassende vergezichten.

Elke dag door een ander landschap fietsen. Telkens een andere streek of zelfs een ander land ervaren. Start en finish liggen ver uit elkaar.

Na het volbrengen van de tocht reis je per trein relaxt terug naar het beginpunt. Een unieke formule om zorgeloos een bergketen of land te doorkruisen.

Maatreizen

fietsvakantie speciaal voor jou

Laat je eigen fietsvakantie samenstellen door een organisatie met 30 jaar ervaring. Stop met urenlang turen op internet. Leg je wensen en voorkeuren voor aan de experts die de beste adressen en de mooiste routes kennen.
Een verzorgd weekend met je vrienden of collega’s, een week “afzien” in de bergen met je club of juist een relaxte rondreis met je partner? En Route weet de weg. Een greep uit de talrijke maatreizen die wij al verzorgd hebben:

  • Annecy-Valence met bagagevervoer
  • Auvergne rondreis
  • Bilbao-Barcelona
  • Bristol-York
  • Céven...

Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.