Alpen Expres augustus 2019

Dit jaar heb ik deelgenomen aan de groepsreis 'Alpen Express' van 17 tot 24/8. Hier volgt mijn oordeel opgesplitst volgens de onderdelen zoals vermeld in je mail

  • accommodaties: De hotels waar we verbleven, waren over het algemeen prima! Dit geldt ook voor hotel Raetia (ik ben niet zeker van de schrijfwijze) in Tiefencastel waar ikzelf en 5 andere deelnemers de nacht van 23 op 24/8 hebben doorgebracht. Het hotel dat qua kamer wat uit de toon viel, was Sporthotel Sonne in Vandans. De kamer in dat hotel was wat verouderd. Het onthaal in alle hotels was uitstekend, behalve in hotel Albula Julier in Tiefencastel waar ze niet bepaald uitmunten als het gaat over hartelijkheid. Ik vond dat zowel de uitbaters als het personeel van dat hotel maar moeilijk een glimlach op hun gezicht konden toveren...
  • maaltijden en lunchpakketjes: Over het algemeen waren de avondmalen delicieus! Het ontbijt en de lunch waren zeker OK.
  • service volgwagen en reisleiding: De service via de volgwagen en de reisleiding waren prima. Tijdens een van de fietstochten was een van m'n trapperstangen losgekomen en André Temme heeft heel wat moeite gedaan om die trapperstang te laten vastzetten in een fietswinkel in Bludenz. Waarvoor dank!
  • routes (zowel parcourskeuze als kwaliteit van de gpx): De routes op papier waren duidelijk. Ik heb geen gebruik gemaakt van de gpx bestanden. Zoals verwacht waren de fietstochten uitdagend met veel hoogtemeters. Over het algemeen vond ik de parcours zeer aantrekkelijk (schone panorama's en veel hoogtemeters)! De beklimming van Laudes/Laatsch richting Resia (Passo Resia) via de SS40 (zie parcours van 20/8) was heel druk! Misschien bestaat er een rustigere weg i.p.v. die drukke SS40.
  • informatievoorziening voorafgaand aan de reis: De ontvangen informatie was duidelijk en compleet.
  • overige: Ik heb geen andere commentaren.

Sportieve groeten, Lieven


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.