Rondreis Auvergne - augustus 2023

Het was een hele mooie fietsreis door een prachtige omgeving. En meest rustige kleine wegen! Heel goed uitgebalanceerd qua afstanden en zwaarte; alles klopte! Compliment! Zoals Rony al aangaf, het eten in het restaurant in Issoire was zeer pover en simpel. Het hotel in Brioude was uitstekend en hun restaurant eveneens. Voor de zondag raadde de hotelvrouw ons een Portugees restaurant aan, dit was ook een aanrader! Het hotel in Murat was bij aankomst compleet verlaten, een vreemde gewaarwording. Echter, toen s' avonds de eigenaresse en haar echtgenoot ten tonele kwamen, werden we zeer positief verrast met heerlijke maaltijden en gratis wijn!  Bedankt Peter voor de mooie reis! Gr Frans


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.