Haute Provence Privée

Over het geheel genomen zijn we zeer tevreden. Erg fijn en vooral leuke reis gehad. Zeer voor herhaling vatbaar! Als ik wat plussen en minnen terug haal. Bagage in Gap moesten we op wachten, maar geweldig hoe de hotelier in Gap hier achteraan ging. Guillestre: wat een fantastisch hotel, met als extra bonus dat onze fietskleding van de eerste drie dagen gewassen werden. Hotel la Cours had wel hele kleine kamers en we werden er niet echt welkom gevoeld in alle eerlijkheid... In zijn algemeenheid geldt dat het ons blijft verbazen (ook na eerdere ervaringen) hoe weinig er Engels of anders dan Frans wordt gesproken. Het ontbijtbuffet daarentegen was echt geweldig! Bagagevervoer door het taxibedrijf ging goed. Terug in Serres was de bagage wederom laat, maar waren we ook vroeg (net voor twee uur) en gelukkig verwelkomd met een keer een open terras). Onze ervaring de dagen ervoor was dat we of onderweg of na afloop van onze rit een supermarkt hebben bezocht, omdat er tussen 14-18 uur niets open is om te eten. Groot compliment voor de routes. Samen met het mooie weer heeft een een geweldige week opgeleverd. Ook de route van Guillestre naar Sisteron was prima (zeker niet de mooiste, al hebben we genoten van de uitzichten op het meer). Nogmaals dank! Groeten, Jeroen


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.