Hotel La Clusaz - juli 2023

Kamers: niet al te groot maar goede bedden, goede badkamer. Als het meerdere dagen boven de 35 graden is, zou een airco prettig zijn, het werd wat warm in de kamers. Maaltijden: prima ontbijt, helemaal niets mis mee, avondeten ook prima, ruim voldoende en lekker. Wel een opmerking: tijdens ons verblijf was de menukaart wat beperkt (2 vlees-, 1 vis-, 1 vegetarisch gerecht en 1 salade, ik heb vandaag even op de site van het hotel gekeken, de menukaart is veel uitgebreider nu, een voor- en hoogseizoen dingetje?), waardoor voor de niet vis-eters er maar 2 a 3 keuzes waren tijdens de 5 avond maaltijden. Wat ons betreft een aandachtspuntje. Personeel: heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom: hotel bijna niets mis mee, alleen de kok een zetje geven. Routes: we hebben (te) mooi weer gehad, elke dag alleen maar zon, maar temperaturen tot boven de 35 graden, vandaar iets aanpassingen aan jullie routes. Conclusie: we hebben heerlijk een paar dagen gefietst, voor herhaling vatbaar! Sikko


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.