Settimana della Maratona 2017

Ik wil je even een mailtje sturen over onze ervaring bij weer eens een week En Route tijdens de Settimana Dolomiti. Het was in één woord Fantastisch!!! Wij hebben de goede keuze gemaakt bij Uli’s Kochtopf om voor deze week te kiezen ipv zelf/appartement. Zoals wij het van 30 jaar geleden kennen (en van de Eifel):goede begeleiding, heerlijke hotels, goed eten, prachtige tochten! En dat alles voor een goede prijs. Zeker hotel Serena moet je erin houden; zij doen heel veel extra’s om het gezellig te maken. Misschien niet helemaal onze stijl (trekharmonica, boerenavond met héél veel vlees, zelf uit de keuken halen) maar wel leuk om mee te maken. Wij hebben genoten, het was een hele gezellige groep – daar heb jij geen invloed op, maar is mooi meegenomen-  en hebben dus heerlijke dagen gehad. Het fietsen ging goed, de Maratona een prachtige ervaring. En goed volbracht. 8u 2’ ; Hans 9u 32’ . Beiden voldaan en niet doodmoe. Dus wij overwegen volgend jaar... Peter, nogmaals dank en complimenten voor de organisatie! Groetjes, ook namens Hans, Ada.


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.