Maatreis Pyreneeën 2017

Dank voor je bericht. De reis is uitstekend bevallen! Veel dank weer voor de goede organisatie. Wij hebben nog een paar puntjes die voor jou denk ik goed zijn om te weten voor eventuele andere reizen in dat gebied: - Tijdens het laatste deel van de klim naar de Col du Val Louron-Azet is er op een gegeven moment een splitsing waarin je rechtsaf kunt gaan naar Azet (en de col) of de weg kunt volgen naar het skidorp Louron. Daar reden we verkeerd dus in een toekomstige omschrijving is het wellicht goed die r.a. te benoemen; - De hotels waren prima, met bijzondere vermelding voor Eychenne in Saint Girons (heel prettig), Hotel des Anglais in Arreau (goed eten) en St Clair in Lourdes (super sympathieke eigenaars, echt heel vriendelijk). Kortom, wij kijken terug op een heerlijke fietsreis! Vriendelijke groet, René


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.