Marmotte 2019

Het verblijf en de tocht zijn prima bevallen. Het appartement was prima en in en uitchecken ging zonder enige problemen. Het diner in L’authentique was prima. Gastvrij ontvangen (zelfs toe we zomdag avond nog om 10 uur aankwamen) en elke avond een eenvoudige maar lekkere en voedzame (fietsers) maaltijd. De tocht was geweldig, maar uiteraard aardig afgezien. Goed weer (de regen bleef uit) . Twee van ons hebben de tocht uitgereden (in 11 uur) , een van mijn vrienden heeft door materiaal pech de finish echter niet gehaald. We moeten dus mogelijk nog een keer op herhaling. We kloppen dan graag weer bij Enroute aan. Bedankt voor de goede service. Groeten. Han


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.