Haute Provence privée 2019

Wij zijn weer veilig thuis na een fantastische week fietsen in de Haute Provence! We hebben geweldig weer gehad, geen drupje regen, en zijn zijn zonder uitzondering overal zeer gastvrij ontvangen. Geen moeite was teveel voor de hoteliers, fietsen kregen overal goed onderdak in garages, en we hadeen elke keer kamers met twee aparte bedden. Hotel in Guillestre was helemaal top, onze feitskleding werd zelfs voor ons gewassen en het restaurant “dedans dehors’ is het omrijden meer dan waard. De gastheer en gastvrouw namen alle moeite het ons naar de zin te maken en serveerden echt topgerechten. De eigenaresse van het hotel heeft ons, met fiets en al naar het station gebracht! Complimenten voor de organisatie!! Een echte aanrader deze reis. De woensdagtrip, met  Col de Noyer, vonden wij de mooiste. Geweldige, verkeers-luwe route. Prachtige vergezichten. De beklimming van de Izoard op vrijdag is een mooie afsluiter en blijft een belevenis, geweldige afdaling naar Briancon. Wellicht kun je aan de routebeschrijving toevoegen dat de voorgestelde lunchplekken afhankelijk van het seizoen open zijn. Wij troffen er drie gesloten, maar hadden voldoende water en eten bij ons, dus dat heeft ons niet gestoord. Bedankt nogmaals en we wachten het aanbod voor komend jaar af. Met vriendelijke groet, Gert

Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.