La Clusaz juni 2019

De maaltijden waren goed, 1 keer op zondag was het menu hetzelfde als de dag ervoor maar konden we in plaats daarvan ook entree + plat of plat+ dessert nemen.Een andere avond was er ook geen menu en hebben we van de kaart gegeten, ook prima. Bij het ontbijt was er buffet, waarbij er altijd ruim voldoende was, muv 1 dag toen er een grote groep (19 man) Belgen was van Flamme Rouge die met name de eitjes al hadden geplunderd. De eieren zelf koken was een uitdaging, vaak te zacht, dus ik hield het bij de voorgekookte harde eieren.Er was af en toe echt lekker noten/musli brood, dat had wel meer mogen zijn.De routes waren goed, maar uiteindelijk slechts deels gefietst. Vooral door de warmte en door het feit dat niet iedereen in even goede conditie was.Uitstap naar de Iseran die we deden was leuk, maar een lange rit. De tip die je gaf voor het meer van Annecy was erg goed, misschien moet je die standaard meegeven aan iedereen die dit boekt. Wat ons opviel is dat roken in Frankrijk blijkbaar nog steeds gezond is. Echt al het personeel op 1 na rookte, en dat gebeurt vaak op het terras waar iedereen ook zit te eten, weliswaar op de rookplek maar je ruikt het toch. Dat was wel eens verveldend.Net zoals dat personeel dan 's avonds staat te roken op een balkon 1 etage onder ons raam, waar we de ramen hadden openstaan vanwege de hitte.Het personeel is overigens heel vriendelijk.Het was handig dat het hotel een skiberging had waar je fietsen in kwijt kunt. Verder kan het hotel wel iets gemoderniseerd worden, maar het was prima voor ons doel. Dat was het wel zo'n beetje, we hebben echt een leuke week gehad maar ik geloof dat voor enkelen van onze groep de echt hoge en zware alpencollen te hoog zijn gegrepen. Je zult er toch voor moeten trainen? Voor volgend jaar zitten we al aan alternatieven te denken zoals de Jura, maar ook bv Spanje. Groet, Jacques


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.