Alpen Express 2019

ik wil graag mijn ervaringen delen van de reis alpen/express aug-2019. Het was mijn eerste fietsvakantie met En Route.De accommodaties waren prima verzorgd. Kamers waren goed en eten was er voldoende. Lunch pakketten konden naar eigen behoeften gemaakt worden. Ik vond de reisleiding niet zo geweldig. Zij deden waarschijnlijk wat ze moesten doen maar weinig extra's. Ze waren vooral erg met hun eigen verhalen en eigen fietsdag/prestaties bezig. M.i. hadden ze wat extra kunnen bijdragen aan de sfeer binnen de groep. Bv. door briefings te houden over wat ons de volgende dag te wachten stond. Er was een behoorlijk fietsniveau- of instellingsverschil tussen de deelnemers. De leiding had ook een duidelijke menig over de langzamere deelnemers. Door het grote verschil had de eerste groep de meeste ritten weinig aan de volgauto tijdens de rit. Volgens mij kon de reisleiding hier meer aan doen. De kwaliteit vd GPS was prima. We werden tot voor de deur van het hotel geleid. Ik vond de routes wat eenzijdig: veel doorgaande wegen met druk gemotoriseerd verkeer. Ook waren er minder hoogtemeters dan vooraf aangegeven. Informatievoorziening vooraf aan de reis was prima. Ik heb een leuke reis gehad en was qua zwaarte goed te doen. Ik overweeg dan ook om volgende jaar met mijn fietsmaten weer (aan een andere fietsweek) deel te nemen. Met vriendelijke groet, Toon

Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.