NL-Ventoux juli 2020

Inmiddels zijn we alle drie weer thuis. Het was een onvergetelijke trip! Af en toe was het ook afzien, maar dat wilden we juist. We willen je enorm complimenteren met de prachtige routes die boven verwachting waren. De eerste etappe (Ommel - Tongeren) was wat minder, maar we begrijpen dat dat ook niet echt op de oorspronkelijke route lag. Stiekem ben ik wel benieuwd hoe je (behalve je ervaring) tot deze prachtige routes komt! Het was echt ongelofelijk. Alle routes waren ook 100% te volgen, dat vond ik nogal knap. Alleen vóór Besancon hebben we heel eventjes moeten zoeken - daar week de route even af maar konden we het zelf vinden. Ook de hotels waren comfortabel en over het algemeen sliepen we goed. De ontbijten waren echt om naar huis te schrijven en we hebben ons nooit zorgen gemaakt over de veiligheid van onze fietsen.Het hotel in Lajoux was een erg fijn hotel om te slapen. Het eten was ook lekker maar helaas niet fietser-proof. De communicatie hierover (en ook over de hoeveelheid en het tijdstip van het ontbijt) verliep erg moeizaam met de eigenaresse. Uiteindelijk hebben we 'onze koolhydraten' bij een bakker in Mijoux gehaald. Uiteraard zijn dit soort zaken overkomelijk, maar doordat we zo ver fietsten komt dit toch wat ongelegen. Verder waren we erg blij dat de dag erna de man in het hotel in Lac de Paladru een restaurantje voor ons had gebeld, die speciaal voor ons pasta ging koken. Dat was zeer aangenaam, en hadden we ook echt even nodig :-) Nogmaals dank voor de communicatie en de vakantie en mocht jij nog vragen hebben dan horen we dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Haitske


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.