Rondreis Vogezen

De hotels waren prima, en wat we er van hadden verwacht al viel de laatste nacht in La Residence ons in die zin wat tegen dat het inmiddels 30+ graden was en we een kamer hadden die niet echt koel te krijgen was. Maar al met al waren we tevreden met de accommodaties. De mensen waren vriendelijk, verwachtten ons, de kamers waren schoon en het sanitair op orde en tenslotte hebben we in alle hotels prima kunnen eten (zowel ontbijt als diner). De routes hebben ons verrast in de rust (met uitzondering van de eerste paar kilometer La Bresse uit op de 2de dag), de natuur en de mate van uitdaging. Dit was exact wat we voor ogen hadden! Het had voor Linda ook niet veel uitdagender hoeven zijn maar we hebben we allebei van genoten. De lengte van de routes was goed, we hebben elke dag een ruime 4 uur gefietst waardoor er ook voldoende tijd over was om te genieten. Klein puntje van feedback.. in Giromagny was niet veel meer te lunchen dan een bezoek aan de bakker. Het enige cafe dat open was (in het centrum) had geen lunch, gelukkig was het ons toegestaan bij de bakker iets te halen en dit op het terras van het cafe te eten. Tenslotte, nogmaals dank voor de snelle actie op zondag toen er wat verwarring ontstond over het bagagevervoer. Het was allemaal vanuit goede intenties maar leverde meer onduidelijkheid op. Les voor mij en Linda.. we kunnen nog wel wat schaven aan ons Frans? Groet, Roel


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.