Kleine ronde van Nederland

Al met al prima bevallen. Omdat het de eerste fietsdag bloedheet was met heel veel (warme) tegenwind was dat niet onze topdag, maar op zich een leuke route. Die eerste dag werd ook ruimschoots gecompenseerd door de andere drie dagen waarop we alle drie min of meer wind mee hadden? De routes waren allemaal even mooi en gevarieerd, kortom we hebben heerlijk gefietst. Wat de hotels betreft: Op zich prima, waarbij het paviljoen in Rhenen er uit sprong. De Fletcher hotels waren ook goed, in Beekbergen (Veluwse Bos) een wat amateuristische bediening, de Rozenhof was de beste van de drie, met een kok die van de standaard Fletcher durfde afwijken. Kortom, prima fietsvakantie gehad, we komen vast nog wel eens bij je terug! Met vriendelijke groet, Joke & Jan


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.