Pyrénées en liberté

Wij hebben een super vakantie gehad. Een avontuur om nooit te vergeten. Bijna alle hotels waren goed. De een wat mooier dan de ander, maar de mensen waren overal enorm behulpzaam en vriendelijk. Ook de locaties waren top. Allemaal in het centrum, of er dicht tegenaan, waardoor je de sfeer van Frankrijk prachtig binnen kreeg. Hierbij heb ik ook een paar minpuntjes om jullie te helpen om het nog beter te maken, want wij zijn meer dan tevreden. In hotel l'Aragon in Carcassone, word je doorverwezen maar de garage van hotel espace. Die hebben een garage die perfect was voor ons, maar is maar 2 meter hoog. In Saint Girons(hotel beauregard) waren onze koffers er om 14.00 uur. Misschien waren wij aan de vroege kant gearriveerd. Dat kan ook. Zijn eerst gaan eten. Toen was het opgelost. Lourdes (hotel Saint Clair), was wat ons betreft, minder dan alle andere hotels. De mensen waren vriendelijk, maar het eten oogde allemaal wat minder vers. Voor de rest is het misschien wenselijk om te melden dat tussen 12.00u en 16.00 uur veel hotels dicht zijn. Dat is de tijd dat wij vaak aankwamen. Met vriendelijke groet, Francois


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.