Cycloweekend La Magnifique 2017

Goedendag, In 1 woord fantastisch. De tocht was prima uitgepijld en de verzoging onderweg was prima geregeld. Om de 40 km kwam je wel een stand van de organisatie tegen waar je naar hartelust eten en drinken kon pakken, Ik heb samen met een andere deelnemer uiteindelijk de 150 km route gereden. Hier zat een hele mooie lus in. Wel zijn we op de terugweg van Rochefort fout gereden. We hadden per abuis de route van 50 kn gevolgd maar deze ging niet naar St Hubert maar retour naar Rochefort. Uiteindelijk 160 km gefietst. Verder wil ik nog melden dat het hotel ook uitstekend was. Mijn eerste indruk vanaf de buitenkant was dat het misschien een beetje een sjofel hotel was. Maar niets is minder waar eenmaal binnen wordt je keurig ontvangen en ook de kamers zijn netjes. Het eten is prima. Elke avond een 4 gangen diner met indien je wilde nog een keer extra opscheppen. De eigenaar hat zelfs drinkwater voor ons geregeld. Het gewonen leiding water was volgens hem niet drinkbaar. Zat een klein beetje een chloor luchtje aan maar viel ook nog wel mee. Al met al wat mij betreft een geslaagd evenement. Met vriendelijjke groeten, Bram


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.