Trois Ballons 2017

Zo, we zijn weer op de terugweg. Super weekend. Het weer was natuurlijk ook helemaal goed. Alle vier heerlijk gefietst. Theo goud, ik 5e in mijn leeftijdscategorie (vrouwen boven de 50, zullen er niet zoveel zijn). Bas zijn eerste grote cyclo ook goed uitgereden. Dus die zie je nog wel een keer terug. Hotel was uitstekend, met hoge kwaliteit van eten (wel pasta bijbesteld want aan koolhydraten deden ze niet echt) en vriendelijk personeel/eigenaresse. Auto vrijdag weggezet boven bij Planche de belleville (parkeerplaats was gereserveerd maar we waren de 2e en 3e auto om 1300u). En jouw terugroute was mooi en lekker.  Dus dit kan je erin houden als de route volgend jaar hetzelfde is. Oftewel, prima georganiseerd. Dank je wel weer. Gr Marjan en Theo
 

Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

+31 (0)70 - 36 37 117

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.